Januárban nyílik a prototípus pályázat beadhatósága!

December 15-ről jövő január 11-re tolta el a pályázati kiírója a GINOP-2.1.7-15 azonosító számú, “Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” című felhívás beadhatósági kezdőnapját – jelent meg a kormány hivatalos pályázati oldalán. A csúsztatott megnyitás miatt az első szakaszbeli beadhatósági határnap jövő február 29. lesz.

A pályázat 20 milliárdos keretösszegű, így elképzelhető, hogy a tisztázandó kérdésekre és így a jobb felkészülésre hagyott idő miatt akár az első szakaszban benyújtott pályázatokkal is kimerül majd a teljes keretösszeg.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent GINOP-2.1.7-15 azonosító számú, “Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” című felhívásra  2016. január 11-től lesznek beadhatók a támogatási kérelmek, illetve a felhívás első értékelési szakaszában a 2016. február 29-ig benyújtott támogatási kérelmek kerülnek együttesen elbírálásra.

“a 272/2014 Korm. rendelet értelmében a 2016. február 29-ig beérkező támogatási kérelmek standard eljárásban, egy alkalommal, ugyanabban az időben kerülnek elbírálásra. Tehát a hivatkozott jogszabálynak megfelelően, döntéshozatalkor az ugyanazon szakaszban beérkezett támogatási kérelmek nem a beérkezés dátuma alapján, hanem a szakmai kiválóság, a pontszám alapján lesznek sorba rendezve.”