VÁLLALKOZÓK!!! VÁLLALKOZÓK!!! VÁLLALKOZÓK!!!

fejlecfbreklam

 

2015.JANUÁR:  5 NAV ELLENŐRZÉS = 0 FT ADÓBÍRSÁG

Ha velünk könyvelteti vállalkozását, a pályázatfigyelést ajándékba adjuk!

A Multicash Kft. egy 15 éve sikeresen működő pénzügyi tevékenységet folytató vállalkozás.  Azért kerestük meg Önt, mert egy egyedi lehetőséget szeretnénk az Ön figyelmébe ajánlani!

AKCIÓ!!! AKCIÓ!!! AKCIÓ!!!

  1. INGYENES TANÁCSADÁS: Abban tudunk ÖNNEK SEGÍTENI, hogy HOL és HOGYAN tudna megspórolni még több pénzt vállalkozása számára.

  2. ELSŐ HÓNAP KÖNYVELÉSE INGYENES: Amennyiben Ön szerződést köt könyvelésre irodánkkal, az első hónap könyvelése díjmentes.

  3. Felhívnánk figyelmét, amennyiben velünk könyveltet, cégünk másik szolgáltatását, a PÁLYÁZATÍRÁST is KEDVEZMÉNYESEN tudjuk Önnek, mint ügyfelünknek kínálni.

 

Ha megnézi referencialistánkat, láthaja, hogy számos cég bizalmát élvezzük. Mind elmondhatják magukról, hogy amióta nálunk könyveltetnek, a NAV nem szabott ki rájuk birságot. Az esetleges ellenőrzések során mindig mindent rendben találtak.

Erre irodánk GARANCIÁT vállal, továbbá ügyfeleink védelme  érdekében KÖNYVELŐI FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSSAL is rendelkezik az iroda.

KIK VAGYUNK MI???

Könyvelő irodánk cégek, egyéni vállalkozók, alapítványok, egyéb non-profit szervezetek könyvelésével foglalkozik, de magánszemélyek részére is végez adóbevallásokat és személyes tanácsadást.

Munkatársaink regisztrált mérlegképes könyvelői képesítéssel és jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek, akik a továbbképzéseken való részvételek nyomán mindig tisztában vannak az aktuális jogszabályi változásokkal.

v2

Kell ennél jobb AJÁNLÓLEVÉL?!!!

Keressen minket, ha Ön is szeretné elkerülni a súlyos büntetéseket.

További információkat, híreket, határidőket megtalálja weboldalunkon: www.multicash.hu, illetve Facebook oldalunkon is: www.facebook.com/multicash

Ajánlatkérés, érdeklődés:

Czifferszky Ildikó ügyvezető könyvelés: 06-30/954-3225   ildiko@multicash.hu
Kapitány Zoltán ügyvezető könyvelés: 06-20/932-0655  zoltan.kapitany@multicash.hu
Vasasné G. Petra pályázatírás: 06-20/275-2707  palyazatiras@multicash.hu

Tisztelettel:

Kapitány Zoltán

Multicash Kft. – ügyvezető igazgató